Κέντρο Σχολικής Μελέτης - Eργαστήριο Αγγλικών - AfterSchoolClub - Χαλάνδρι - Σχολική Μελέτη

Σχολική Μελέτη
Σχολική Μελέτη

Τα παιδιά μαθαίνουν οργάνωση σε πλαίσιο με συγκεκριμένους στόχους, κατανοώντας ότι η καθημερινή μελέτη είναι από τα βασικότερα καθήκοντα της ζωής τους και είναι προσωπική τους υπόθεση.

Η διδασκαλία από εκπαιδευτικούς-παιδαγωγούς πολλαπλών ειδικοτήτων είναι εξατομικευμένη και το πρόγραμμα του κάθε παιδιού διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες του. Tο μαθησιακό και γνωστικό κομμάτι ενισχύεται με επιπλέον δραστηριότητες εμπλουτισμού και εμπέδωσης της ύλης. 

Το σύστημά μας βοηθά τους μαθητές να οργανωθούν και να αποδώσουν, προσφέροντάς τους εναλλακτικούς τρόπους παρακίνησης. Αποστολή μας είναι όχι μόνο ο έλεγχος και η προετοιμασία των μαθημάτων της επόμενης ημέρας αλλά και η κάλυψη τυχόν γνωστικών κενών. H αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Τα ελλείμματα που δημιουργούνται από τις πρώτες τάξεις του δημοτικού σε βασικές γνωστικές δεξιότητες λειτουργούν αθροιστικά και συχνά συμβάλλουν στην χαμηλή αυτοεκτίμηση του παιδιού. Στόχος μας είναι η έμπρακτη βελτίωση μαθησιακής και σχολικής επίδοσης, συμβάλλοντας σημαντικά στην αυτοεκτίμηση του παιδιού. 

Οι λίγοι μαθητές είναι επιλογή μας. Είμαστε δίπλα σε κάθε παιδί, χτίζοντας καθημερινά μια ουσιαστική διαπροσωπική σχέση μαζί του. Τα παιδιά έχουν όσο ατομικό χρόνο χρειαστεί για τον μαθησιακό έλεγχο, τη διεκπεραίωση των εργασιών, καθώς και για εξάσκηση.  

Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Κέντρο Σχολικής Μελέτης - Eργαστήριο Αγγλικών - AfterSchoolClub - Χαλάνδρι - Σχολική Μελέτη
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ