Κέντρο Σχολικής Μελέτης - Eργαστήριο Αγγλικών - AfterSchoolClub - Χαλάνδρι - Εργαστήριο Αγγλικών

Εργαστήριο Αγγλικών
Εργαστήριο Αγγλικών

Σημαντικό κομμάτι του After School Club είναι το English Fluency Workshop, μια πρωτοποριακή προσέγγιση εκμάθησης και εξάσκησης Αγγλικών από καθηγήτριες καταγωγής Αγγλόφωνων χωρών (native speakers). Τα παιδιά μας μαθαίνουν να σκέπτονται και να εκφράζονται στα Αγγλικά. Τα γκρουπάκια μας δεν ξεπερνούν τα τέσσερα άτομα. Πιστεύουμε ότι ο καλύτερος τροπος εξάσκησης ξένης γλώσσας είναι αβίαστος και αυθόρμητος.  Ενσωματώνοντας τη συνομιλία και την αφήγηση, τα φέρνουμε σε επαφή με τη γλώσσα με ένα διασκεδαστικό τρόπο και φροντίζουμε να την αγαπήσουν, παροτρύνοντας τα να συμμετέχουν σε καθημερινές συζητήσεις. Ο προφορικός λόγος εδραιώνεται, το λεξιλόγιο εμπλουτίζεται μέσα από ασκήσεις, συζητήσεις, δραστηριότητες και εκπαιδευτικό υλικό που τα παρακινεί και τους διατηρεί το ενδιαφέρον.


Εξασκώντας την ομιλία και τη γραφή εμπλουτίζουν το λεξιλόγιό τους, μαθαίνουν γραμματικούς κανόνες, ενώ αγγίζουμε το ζητούμενό μας, που είναι το verbal fluency, δηλαδή, η ευφράδεια λόγου, που είναι κάτι το οποίο αναμφισβήτητα λείπει από το Ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα και το οποίο ακολουθεί τα Ελληνόπουλα στην μετέπειτα ακαδημαική και κοινωνική τους πορεία. 
Η καθημερινή αβίαστη συνομιλία και τριβή με τη γλώσσα είναι η μόνη σίγουρη επιτυχία για να αποκτήσουν τα παιδιά μας σιγουριά και άνεση στον προφορικό λόγο αλλά και αυτοπεποίθηση από νωρίς.

Οι δασκάλες Αγγλικών είναι πτυχιούχοι πανεπιστημίου, με μητρική γλώσσα τα Αγγλικά και πολυετή πείρα διδασκαλίας.

Κέντρο Σχολικής Μελέτης - Eργαστήριο Αγγλικών - AfterSchoolClub - Χαλάνδρι - Εργαστήριο Αγγλικών
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ